БУЛСАФИЛ
доверие, традиции и иновации

Булсафил е нашата предачна фабрика в България, в която произвеждаме камгарни вълнени прежди и смеси от други влакна за различни видове приложения като плетен трикотаж или спортно облекло.

Производствената ни дейност започва през март, 2001 г., и вече 20 години успешно обслужваме нашите клиенти. Екипът ни се състои от 620 човека висококвалифициран персонал.

През октомври, 2015 г., „Сафил АД – Булсафил КЧТ” е част от Зюдволе Груп, семейна компания с над 3200 служители, базирана в Нюрнберг.

Вижте уебсайта на нашата компания

Посетете страницата на Зюдволе Груп

Намерете работа в Булсафил

Създадохме страхотни екипи от висококвалифицирани машинни оператори, техници, логистични служители, лабораторни специалисти и различни административни експерти. Интересувате ли се да работите за нас? Тогава, моля, изпратете ни вашето CV! Ще се радваме да се срещнем с Вас!
Свържете се с нас:

bulsafil@bulsafil-suedwollegroup.com
Теодора Иванова
тел: 032 / 603129

Стойчо Стайков През далечната 1999 г. по време на следването си, бях решил, че наближаването на новия  21 век е символ на промяна. Така през началото на 2000 г. станах част от екипа на Булсафил и имах възможността да бъда пряк свидетел на развитието на един стабилен работодател. Работата в една голяма международна компания е  много динамична и отговорна и тук е момента да благодаря на ръководството и колегите, че със задружни усилия се справяме с предизвикателствата на бизнеса и вече почти 20 г. се подкрепяме.

Емилия Дичева През 2001 г. година, току-що завършила Университет, се явих на интервю в  Булсафил и започнах първата си работа като оператор на машина. Тогава мислех, че този вариант е временен, докато открия по-добрата за мен работа.

Две години след това ми бе дадена възможност да работя в лаборатория на апаратурата, измерваща качествата на влакната. След няколко години опит в лаборатория-през 2007 г. продължих развитието си като Quality Manager, позиция, която заемам и сега и която е свързана с контрол на качеството.

Временното решение се превърна  в дългосрочен избор…

Булсафил е една отлична възможност за мен да натрупам много работен опит, да се развия като специалист и да пътувам, срещайки се с много хора и опознавайки различни култури…

Теодора Иванова Моята поява в Булсафил  съвпадна с времето, в което производството стартираше- 2001 година. Наскоро завършила образованието си, фабриката беше мястото, в което натрупах първия си трудов опит като машинен оператор. Пред Булсафил стоеше предизвикателството да конкурира най-големите производители в бранша, без да отстъпва от нивото на качеството и високите изисквания на клиентите. Желанието за работа и ентусиазмът на целия екип бяха големи.

Две години по-късно преминах на позиция , на която ми възлагаха да обучавам новите работници на производствена линия.

През 2007 година преминах в офис Човешки ресурси, където съм и досега.

Опитът ми позволи да имам поглед и към производството, и към работата с хора, даде ми възможност да се развия професионално и личностно.

Радвам се, че съм част от Булсафил вече 18 години, че имам възможност да работя в международна компания, която е динамична и иновативна.

Намерете работа в Булсафил

Вижте отворените позиции

Нашият лидерски екип

Мая Спасова

Финансов Мениджър

Паладия Петрар

Мениджър Човешки Ресурси

Стоян Крумов

Производствен Мениджър